Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012



Violet Flame

ΙΟΧΡΟΥΣ ΦΛΟΓΑ - ΒΙΟΛΕΤΙ ΦΛΟΓΑ
Η Ιόχρους Φλόγα δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή στην Ελλάδα, όπως είναι στο εξωτερικό, κυρίως στις αναπτυγμένες ευρωπαϊκές χώρες και την Αμερική, όπου τη χρησιμοποιεί ο καθένας ατομικά, μα και όμιλοι, οργανώσεις.
Η Ιόχρoyς Φλόγα είναι μία ουσία από τις 7 Ακτίνες που γνωρίζουμε. Όπως ακριβώς μία ακτίνα φωτός του ήλιου περνά μέσα από το πρίσμα και διαθλάται στα 7 χρώματα του ουράνιου τόξου, έτσι και αυτό το πνευματικό φως, η ακτίνα αυτή, έχει ένα συγκεκριμένο χρώμα, μία συχνότητα και ποιότητες της συνείδησης της Δημιουργίας.
Το χρώμα, η συχνότητα και οι ποιότητες ποικίλλουν ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείς τη φλόγα, τη συχνότητα, την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι κάθε φορά που την επικαλείσαι.
Οι ποιότητές της είναι της ελευθερίας, της αλχημείας, της δικαιοσύνης, του ελέους και της μεταστοιχείωσης. Ιδιότητες έχει εξαγνιστικές, καθαρτήριες, απελευθερωτικές.
Ενεργεί κυρίως στα 4 κατώτερα σώματά μας, κάνοντάς τα πιο λεπτά, πιο ευαίσθητα, ώστε ν’ αντιληφθούμε την παρουσία του Χριστικού Στοιχείου μέσα στην καρδιά μας. Ενεργεί βεβαίως και στα υπόλοιπα σώματά μας όταν επικαλεστούμε και αυτού του είδους την κάθαρση. Επιταχύνεται η κραδασμική μας ενέργεια, απορρίπτονται οι ατελείς ακάθαρτες ουσίες και επιστρέφονται ως θείες ποιότητες που είναι αναγκαίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου