Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012


ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ - ANGELIC REIKI

ΑΓΓΕΛΟΙ 
`Αγγελος` ελληνική λέξη, που έχει την έννοια κυρίως του αγγελιοφόρου. Μέσω αυτών ο Θεός μεταβίβαζε τις θελήσεις του.
Λέγεται πως υπήρχαν και προ της Δημιουργίας. Δημιουργήθηκαν για να μας προστατεύουν, να μας καθοδηγούν, να μας εμπνέουν. Εχουν μοναδικό τους σκοπό να μας "υπηρετούν" και να μας βοηθούν μέχρι να φτάσουμε στη φώτιση.
Τι είναι το Angelic Reiki;  Είναι η απόλυτη χαρά. Mαζί με το αγγελικό βασίλειο του φωτός φέρνει μια από τις υψηλότερες μορφές θ από τις από τις υψηλότερες μορφές θεραπείας, στις ομάδες, στα άτομα και τον πλανήτη.Οι άγγελοι είναι όντα που υπάρχουν έξω από τις διαστάσεις που ξέρουμε. Είναι οι κύριοι προγραμματιστές του Προγράμματος αυτού που γνωρίζουμε ως κόσμο. Μέσω της καθοδήγησής τους και της θεραπευτικής τέχνης Reiki, μπορούμε θετικά να επηρεάσουμε τα δημιουργικά ενεργειακά συστήματα οποιουδήποτε ατόμου ή ομάδας, σύμφωνα με το Θείο. Αυτό θα μπορούσε να είναι σε φυσικό, συναισθηματικό ή διανοητικό επίπεδο.
Σε αυτόν το βαρυσήμαντο χρόνο στην ιστορία της ανθρωπότητας και της Γης, τα ζητήματα εμφανίζονται για να καθαριστούν. Ζητήματα που έχουν τις ρίζες τους βαθιά στο παρελθόν. Επιλύονται συχνά μέσω πολλών ενσαρκώσεων, σε αυτόν και σε άλλους πλανήτες. Αυτά τα ζητήματα είναι διαθέσιμα για να καθαριστούν τώρα, μέσω της δυνατότητας των αγγέλων να ξεπεραστεί ο χρόνος και το διάστημα με τη σημερινή αντίληψη. Ως θεραπευτής πρόθυμος να εργαστείτε με τους αγγέλους κατ' αυτό τον τρόπο, π οσφέρετε μια μεγάλη και θαυμάσια υπηρεσία σε όλους, ακόμα και στους ίδιους τους αγγέλους. 
Είναι η θεία δόνηση, η οποία μπαίνει στα σύμβολα Reiki και εναρμονίζει το θεραπευτή και τον ασθενή στην ενέργεια της ψυχής τους. Είναι η αγγελική δόνηση, η οποία είναι μια επέκταση της ίδιας της θεϊκής σκέψης που το καθιστά πιθανό. Αυτό αναγκάζει οποιαδήποτε παλαιά σκεπτομορφή, η οποία δεν βρίσκεται σε αρμονία με τη θεία δόνηση, να απομακρυνθεί και να εγκατασταθεί στη θέση της μία υψηλότερη που ανακουφίζει τις μη αρμονικές, φυσικές, συναισθηματικές και διανοητικές καταστάσεις. Ο θεραπευτής λαμβάνει επίσης αυτή την ενέργεια, η οποία του επιτρέπει να αντιληφθεί τις αιτίες της ασθένειας πιο καθαρά. Είναι περισσότερο συντονισμένοι οι θεραπευτές κατά την εργασία με τα όντα του φωτός στις υψηλότερες διαστάσεις. Αυτό το σύστημα βοηθάει στο μετασχηματισμό και για το θεραπευτή και για τον ασθενή. Ο σπουδαστής κάνει πλέον θεραπεία ως κανάλι, θεραπεία με την πρόθεση, θεραπεία με τους ανερχόμενους κυρίους, γαλαξιακή θεραπεία και πολυδιάστατη θεραπεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου